Rólunk

Rövid bemutatkozás
Sziasztok kedves olvasók,mi egy Svájcban élő magyar házaspár vagyunk ,és az erotikus üzletágban vagyunk érdekeltek,az erotikus munka
itt teljesen legális.Svàjci weblapunk: www.dietantramassage.ch

Thunban, frekventált helyen lévő stúdiónkba keresünk folyamatosan kedves,mosolygós ,magukra és környezetükre igényes lányokat. Alap német nyelvtudás jó ha van,de nem feltétel 14 napos időpontok. Közelben éttermek ,kávézók ,boltok stb. A munkához minden munkaeszközt biztosítunk. Munka vállalási engedélyt intézünk 90 naposat tehát teljesen legális bejelentett a munka. Küldj magadról 3-4 egész alakos fotót, és telefon számot erre az email címre tantrahimmel@gmail.com.Vagy küldj sms-t és vissza hívunk, Tel: 0041 76 294 0989.Vagy töltsd ki a jelentkezésnél található űrlapot,és 24 órán belül visszahívunk. Az engedélyért,szállásért természetesen nem kell fizetni.

Tel: 0041 76 294 0989.Viber: 06 70 232 7606. Email: tantrahimmel@gmail.com Niki és Pisti

2016. június 9., csütörtök

A svájci erotikus munkához szükséges papirok

Szia
Köszönjük,hogy jelentkeztél, örülünk neked. A munkáról minden infót megtalálsz itt: www.erotikusmunka.wordpress.com   www.erotikusmunkasvajcban.eu
ha valamit mégsem találsz akkor írj nyugodtan. Svájci weblapunk: www.dietantramassage.ch  az árakat például ezen a weblapon találod.
Kiemelem a legfontosabbat:
itt Bern kantonban a munkavállalási engedélyhez kell ,hogy legyen egészség biztosítasod ezt csinálhatjuk mi is neked  két hetre kb 6000ft vagy ha van EU-s tb kartyad az is jó.
ha meg van akkor emailben küld el nekem valamint a személyi igazolványodat vagy az útleveledet  ,amelyiket utazásra,határátlépésre használod. Csak azoknak a lányoknak vesszük komolyan a jelentkezését akik megküldik nekünk ezeket az iratokat,utána beszélhetünk időpontról.
Mert itt az a szabály ,hogy a bejelentéshez ezeket az iratokat 1 héttel korábban be kell nyújtanunk mint ahogy megérkezik a lány.

Ha van kérdésed írj nyugodtan:Niki

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése